Google Adwords

Google AdWords-annonser är annonser som syns på Google.se samt på Googles partnersöksidor. De visas när någon sökt på ett ord eller en fras som annonsören betalat för. Att annonsen visas kostar ingenting. Du betalar först när någon klickar på annonsen och hamnar på din webbsida eller ringer dig via annonsen.

Vet du exakt vilka ord dina kunder söker på för att hitta dig? Även om du är tveksam kan du vara lugn. Vi hjälper dig att välja sökord och fraser, ta fram annonser och lägga buden på sökorden. Vi ser till att din budget fördelas jämt så att du får chans att visa din annons för flest möjliga kunder.

Som Premium Partner till Google kan vi ge dig mer värde för pengarna. Vi har Google-certifierad personal och expertis som hjälper dig att få ut det mesta möjliga för varje lagd krona.

Vi har redskap och kunskap för att ge din kampanj framgång.
Enkla rapporter visar hur din kampanj går och du kan tryggt lägga din tid och energi på din egen verksamhet medan vi ser till att du syns när kunder söker efter dina tjänster eller produkter.

Vad kostar det?
Själva visningen av annonsen är kostnadsfri. Du betalar enbart när en kund klickar på annonsen för att besöka din webbsida. Det kallas ”Pay Per Click” (PPC). Du lägger själv en budget per månad efter rådgivning av våra specialister. Vi har enkla startpaket för att du ska komma igång smidigt.

Vad förbinder jag mig till?
Du köper ett abonnemang på en nivå som du och vår specialist tillsammans kommer överens om. Abonnemanget är löpande med en månads uppsägningstid.

Vårt AdWords paket
Testa Google AdWords till en kostnad av 3000 kronor i månaden. Priset är exklusive moms, en startavgift om 375 kronor tillkommer vid första tillfället. Månadsbeloppet inkluderar vår administreringskostnad för kampanjen.

google-partner-logo200x200